Cristin-resultat-ID: 1522696
Sist endret: 23. mars 2018 13:03
Resultat
Rapport
2009

Sensitisation caused by exposure to cosmetic products. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Jan Erik Paulsen
  • Ragnhild Halvorsen
  • Berit Granum
  • Martinus Løvik
  • Anne Olaug Olsen
  • Mona-Lise Binderup
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2009
Hefte: 2009:01
Antall sider: 42
ISBN: 978-82-8082-298-7
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Sensitisation caused by exposure to cosmetic products. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Jan Erik Paulsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Ragnhild Halvorsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Berit Brunstad Granum

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Berit Granum
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Martinus Løvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Anne Olaug Olsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt kir. forskning, Rikshospitalet ved Oslo universitetssykehus HF
1 - 5 av 12 | Neste | Siste »