Cristin-resultat-ID: 1526077
Sist endret: 21. februar 2018 14:13
Resultat
Rapport
2005

Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods. The Norwegian Scientific Committee for Food Safety Panel on Nutrition, Dietetic products, Novel food and Allergy

Bidragsytere:
  • Ragnhild Halvorsen
  • Judith Narvhus
  • Merete Åse Eggesbø
  • Edda Jonina Olafsdottir
  • Lene Frost Andersen
  • Livar Frøyland
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 0

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2005
Hefte: 2005:10
Antall sider: 21
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods. The Norwegian Scientific Committee for Food Safety Panel on Nutrition, Dietetic products, Novel food and Allergy

Bidragsytere

Ragnhild Halvorsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Oslo universitetssykehus HF

Judith Narvhus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Merete Åse Eggesbø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljøeksponering og -epidemiologi ved Folkehelseinstituttet

Edda Jonina Olafsdottir

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Barneklinikken ved Helse Bergen HF - Haukeland universitetssykehus

Lene Frost Andersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for medisinske basalfag ved Universitetet i Oslo
1 - 5 av 11 | Neste | Siste »