Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1526077
Sist endret:
21. februar 2018 14:13
Resultat
Rapport
2005
Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods. The Norwegian Scientific Committee for Food Safety Panel on Nutrition, Dietetic products, Novel food and Allergy
Ragnhild Halvorsen
Judith Narvhus
Merete Åse Eggesbø
Edda Jonina Olafsdottir
Lene Frost Andersen
Livar Frøyland
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2005
Hefte: 2005:10
Antall sider: 21
Open Access
Lenker
Lenker
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2471223
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods. The Norwegian Scientific Committee for Food Safety Panel on Nutrition, Dietetic products, Novel food and Allergy
Bidragsytere
Bidragsytere
Ragnhild Halvorsen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Oslo universitetssykehus HF
Judith Narvhus
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Merete Åse Eggesbø
Forfatter
ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
Edda Jonina Olafsdottir
Forfatter
ved Barneklinikken ved Helse Bergen HF - Haukeland universitetssykehus
Lene Frost Andersen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Institutt for medisinske basalfag ved Universitetet i Oslo
1
-
5
av
11
|
Neste
|
Siste »