Cristin-resultat-ID: 1530804
Sist endret: 21. desember 2017 13:06
Resultat
Rapport
2014

Comparison of organic and conventional food and food Production. Part III: Human health – an evaluation of human studies, animal models studies and biomarker studies

Bidragsytere:
  • Margaretha Haugen
  • Ragnhild Halvorsen
  • Per Ole Iversen
  • Mohammad Azam Mansoor
  • Helle Margrete Meltzer
  • Hanne Torjusen
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 0

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:22-3
Antall sider: 93
ISBN: 978-82-8259-136-2
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Comparison of organic and conventional food and food Production. Part III: Human health – an evaluation of human studies, animal models studies and biomarker studies

Bidragsytere

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Ragnhild Halvorsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Per Ole Iversen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Mohammad Azam Mansoor

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for naturvitenskapelige fag ved Universitetet i Agder

Helle Margrete Meltzer

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smittevern, miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 25 | Neste | Siste »