Cristin-resultat-ID: 1531021
Sist endret: 21. desember 2017 20:30
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2017

Reference Module in Food Science

Bidragsytere:
  • Geoffrey Smithers

Utgiver/serie

Utgiver

Elsevier
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2017
Antall sider: 300
ISBN: 978-0-08-100596-5

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Andre rettsvitenskapelige fag

Emneord

Immaterialrett

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Samfunnsøkonomi
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Reference Module in Food Science

Bidragsytere

Geoffrey Smithers

  • Tilknyttet:
    Redaktør
1 - 1 av 1

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

A Review of Intellectual Property Rights in Food Biotechnology.

Haugen, Hans Morten; Westengen, Ola. 2017, Elsevier. VID, NMBUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1 - 1 av 1