Cristin-resultat-ID: 1531024
Sist endret: 21. desember 2017, 13:58
Resultat
Rapport
2014

Comparison of organic and conventional food and food Production. Part IV: Human health – hygiene and pathogens

Bidragsytere:
  • Jørgen Fredrik Lassen
  • Georg Kapperud
  • Bjørn Tore Lunestad
  • Lucy Jane Robertson
  • Michael A. Tranulis
  • Siamak Pour Yazdankhah
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:22-4
Antall sider: 49
ISBN: 978-82-8259-132-4
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Comparison of organic and conventional food and food Production. Part IV: Human health – hygiene and pathogens

Bidragsytere

Jørgen Fredrik Lassen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Georg Kapperud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Bjørn Tore Lunestad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fremmed- og smittestoff ved Havforskningsinstituttet

Lucy Robertson

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Lucy Jane Robertson
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Michael A. Tranulis

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 23 | Neste | Siste »