Cristin-resultat-ID: 1533089
Sist endret: 6. april 2018 09:58
Resultat
Rapport
2008

Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. Adopted 12 March 2008. Evaluation of the relevance of the Southampton study on hyperactive behaviour and artificial food colours in combination with sodium benzoate in Norway

Bidragsytere:
  • Jan Alexander
  • Mona-Lisa Binderup
  • Knut Helkås Dahl
  • Ragna Bogen Hetland
  • Trine Husøy
  • Jan Erik Paulsen
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2008
Hefte: 2008:12
Antall sider: 12
ISBN: 978-82-8082-231-4
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. Adopted 12 March 2008. Evaluation of the relevance of the Southampton study on hyperactive behaviour and artificial food colours in combination with sodium benzoate in Norway

Bidragsytere

Jan Alexander

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Mona-Lisa Binderup

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Cowi AS

Knut Helkås Dahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Ragna Bogen Hetland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Trine Husøy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »