Cristin-resultat-ID: 1533090
Sist endret: 30. desember 2017 20:14
Resultat
Rapport
2008

Evaluation of the relevance of the Southampton study on hyperactive behaviour and artificial food colours in combination with sodium benzoate in Norway. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Jan Alexander
  • Mona-Lise Binderup
  • Knut Helkås Dahl
  • Ragna Bogen Hetland
  • Trine Husøy
  • Jan Erik Paulsen
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2008
Hefte: 2008:12
Antall sider: 12
ISBN: 978-82-8082-231-4

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Evaluation of the relevance of the Southampton study on hyperactive behaviour and artificial food colours in combination with sodium benzoate in Norway. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Jan Alexander

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Mona-Lise Binderup

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Knut Helkås Dahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø ved Folkehelseinstituttet

Ragna Bogen Hetland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Trine Husøy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »