Cristin-resultat-ID: 1533094
Sist endret: 23. februar 2018 14:29
Resultat
Rapport
2008

Opinion of the Scientific Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. Adopted 7 March 2008. Risk assessment of N-ethyl-toluenesulfonamide (NETSA) used as plasticizer in printing inks on food packaging materials

Bidragsytere:
  • Jan Alexander
  • Mona-Lisa Binderup
  • Knut Helkås Dahl
  • Ragna Bogen Hetland
  • Trine Husøy
  • Jan Erik Paulsen
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2008
Hefte: 2008:11
Antall sider: 31
ISBN: 978-82-8082-230-7
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Opinion of the Scientific Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. Adopted 7 March 2008. Risk assessment of N-ethyl-toluenesulfonamide (NETSA) used as plasticizer in printing inks on food packaging materials

Bidragsytere

Jan Alexander

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Mona-Lisa Binderup

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Knut Helkås Dahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø ved Folkehelseinstituttet

Ragna Bogen Hetland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Trine Husøy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »