Cristin-resultat-ID: 1533145
Sist endret: 27. februar 2018 13:07
Resultat
Rapport
2007

Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden og Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk. 22.5.2007. Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat

Bidragsytere:
  • Janneche Utne Skåre
  • Tore Aune
  • Gunnar Sundstøl Eriksen
  • Kari Grave
  • Kåre Julshamn
  • Helle Katrine Knutsen
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2007
Hefte: 2007:36
Antall sider: 72
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden og Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk. 22.5.2007. Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat

Bidragsytere

Janneche Utne Skåre

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Veterinærinstituttet

Tore Aune

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Veterinærhøgskolen ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Gunnar Sundstøl Eriksen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Kari Grave

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Veterinærhøgskolen ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Kåre Julshamn

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 16 | Neste | Siste »