Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1533145
Sist endret:
27. februar 2018, 13:07
Resultat
Rapport
2007
Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden og Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk. 22.5.2007. Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat
Janneche Utne Skåre
Tore Aune
Gunnar Sundstøl Eriksen
Kari Grave
Kåre Julshamn
Helle Katrine Knutsen
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2007
Hefte: 2007:36
Antall sider: 72
Open Access
Lenker
Lenker
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2474130
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden og Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk. 22.5.2007. Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat
Bidragsytere
Bidragsytere
Janneche Utne Skåre
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Veterinærinstituttet
Tore Aune
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Veterinærhøgskolen ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Gunnar Sundstøl Eriksen
Forfatter
ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Kari Grave
Forfatter
ved Veterinærhøgskolen ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Kåre Julshamn
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
1
-
5
av
16
|
Neste
|
Siste »