Cristin-resultat-ID: 1579217
Sist endret: 4. juni 2018 13:42
Resultat
Rapport
2018

Assessment of dietary intake of chromium (III) in relation to tolerable upper intake Level. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere:
  • Martinus Løvik
  • Livar Frøyland
  • Margaretha Haugen
  • Sigrun Henjum
  • Tonje Holte Stea
  • Tor A Strand
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food and Enviroment (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2018
Hefte: 2018:06
Antall sider: 36
ISBN: 978-82-8259-303-8
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Assessment of dietary intake of chromium (III) in relation to tolerable upper intake Level. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere

Martinus Løvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Livar Frøyland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Sigrun Henjum

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Tonje Holte Stea

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »