Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1588803
Sist endret:
4. juni 2018 13:54
Resultat
Rapport
2018
Assessment of dietary intake of manganese in relation to tolerable upper intake level. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Margaretha Haugen
Livar Frøyland
Sigrun Henjum
Martinus Løvik
Tonje Holte Stea
Tor A Strand
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2018
Hefte: 2018:02
Antall sider: 32
ISBN: 978-82-8259-299-4
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-299-4
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2500333
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Assessment of dietary intake of manganese in relation to tolerable upper intake level. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Bidragsytere
Bidragsytere
Alice Margareta Haugen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Folkehelseinstituttet
Livar Frøyland
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Sigrun Henjum
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
Martinus Løvik
Forfatter
ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Tonje Holte Stea
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
1
-
5
av
8
|
Neste
|
Siste »