Cristin-resultat-ID: 1589296
Sist endret: 3. juli 2019, 11:27
NVI-rapporteringsår: 2018
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2019

Application of a novel amplicon-based sequencing approach reveals the diversity of the Bacillus cereus group in stored raw and pasteurized milk

Bidragsytere:
  • Davide Porcellato
  • Marina Aspholm
  • Siv Borghild Skeie og
  • Hilde Mellegård

Tidsskrift

Food Microbiology
ISSN 0740-0020
e-ISSN 1095-9998
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2019
Publisert online: 2018
Volum: 81
Sider: 32 - 39
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85041179094

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Application of a novel amplicon-based sequencing approach reveals the diversity of the Bacillus cereus group in stored raw and pasteurized milk

Bidragsytere

Davide Porcellato

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Marina Elisabeth Aspholm

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Marina Aspholm
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Siv Borghild Skeie

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Hilde Mellegård

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 4 av 4