Cristin-resultat-ID: 1589417
Sist endret: 6. juni 2018 12:43
Resultat
Rapport
2018

Assessment of dietary intake of vitamin K and maximum limits for vitamin K in food supplements. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere:
  • Kristin Holvik
  • Livar Frøyland
  • Margaretha Haugen
  • Sigrun Henjum
  • Martinus Løvik
  • Tonje Holte Stea
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safetyand Enviroment (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2018
Hefte: 2018:03
Antall sider: 40
ISBN: 978-82-8259-300-7
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Assessment of dietary intake of vitamin K and maximum limits for vitamin K in food supplements. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Kristin Holvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Livar Frøyland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Sigrun Henjum

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved OsloMet - storbyuniversitetet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Martinus Løvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »