Cristin-resultat-ID: 1617163
Sist endret: 15. februar 2019 09:57
NVI-rapporteringsår: 2018
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018

Allergen Immunization Induces Major Changes in Microbiota Composition and Short-Chain Fatty Acid Production in Different Gut Segments in a Mouse Model of Lupine Food Allergy

Bidragsytere:
  • Monica Andreassen
  • Knut Rudi
  • Inga Leena Angell
  • Hubert Dirven og
  • Unni Cecilie Nygaard

Tidsskrift

International Archives of Allergy and Immunology
ISSN 1018-2438
e-ISSN 1423-0097
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018
Volum: 177
Hefte: 4
Sider: 311 - 323

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85054186671

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Allergen Immunization Induces Major Changes in Microbiota Composition and Short-Chain Fatty Acid Production in Different Gut Segments in a Mouse Model of Lupine Food Allergy

Bidragsytere

Monica Andreassen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Knut Rudi

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Inga Leena Angell

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Hubert Dirven

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Unni Cecilie Nygaard

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 5