Cristin-resultat-ID: 1634193
Sist endret: 5. februar 2019 14:01
NVI-rapporteringsår: 2018
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018

Fatty Acid Profiles of Various Vegetable Oils and the Association between the Use of Palm Oil vs. Peanut Oil and Risk Factors for Non-Communicable Diseases in Yangon Region, Myanmar

Bidragsytere:
  • Wai Phyo Aung
  • Espen Bjertness
  • Aung Soe Htet
  • Hein Stigum
  • Virasakdi Chongsuvivatwong
  • Pa Pa Soe
  • mfl.

Tidsskrift

Nutrients
ISSN 2072-6643
e-ISSN 2072-6643
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018
Publisert online: 2018
Volum: 10
Hefte: 9
Sider: 1 - 14
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85052957076

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Fatty Acid Profiles of Various Vegetable Oils and the Association between the Use of Palm Oil vs. Peanut Oil and Risk Factors for Non-Communicable Diseases in Yangon Region, Myanmar

Bidragsytere

Wai Phyo Aung

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ministry of Health, Myanmar
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for samfunnsmedisin og global helse ved Universitetet i Oslo

Espen Bjertness

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for samfunnsmedisin og global helse ved Universitetet i Oslo

Aung Soe Htet

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ministry of Health, Myanmar
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for samfunnsmedisin og global helse ved Universitetet i Oslo
Aktiv cristin-person

Hein Stigum

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for samfunnsmedisin og global helse ved Universitetet i Oslo

Virasakdi Chongsuvivatwong

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prince of Songkla University
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »