Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1645213
Sist endret:
4. juni 2020, 16:13
Resultat
Rapport
2018
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme glucan 1,4-α-glucosidase from a genetically modified Aspergillus niger (strain NZYM-BW)
Vittorio Silano
José Manuel Barat Baviera
Claudia Bolognesi
Beat Johannes Brüschweiler
Pier Sandro Cocconcelli
Riccardo Crebelli
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
European Food Safety Authority (EFSA)
Serie
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2018
Volum: 16
Hefte: 10/5446
Antall sider: 13
Open Access
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme glucan 1,4-α-glucosidase from a genetically modified Aspergillus niger (strain NZYM-BW)
Bidragsytere
Bidragsytere
Vittorio Silano
Forfatter
José Manuel Barat Baviera
Forfatter
Claudia Bolognesi
Forfatter
Beat Johannes Brüschweiler
Forfatter
Pier Sandro Cocconcelli
Forfatter
1
-
5
av
25
|
Neste
|
Siste »