Cristin-resultat-ID: 1645570
Sist endret: 19. desember 2018, 12:32
Resultat
Doktorgradsavhandling
2018

Thermal and rheological properties of fish feed protein ingredients

Bidragsytere:
  • Rafiq Ahmad

Utgiver/serie

Utgiver

Universitetet i Bergen

Om resultatet

Doktorgradsavhandling
Publiseringsår: 2018
ISBN: 978-82-308-3609-5

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Thermal and rheological properties of fish feed protein ingredients

Bidragsytere

Rafiq Ahmad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Bergen

Åge Oterhals

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Tor Andreas Samuelsen

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Tore Skodvin

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Bergen
1 - 4 av 4