Cristin-resultat-ID: 1654814
Sist endret: 11. februar 2019 13:19
NVI-rapporteringsår: 2018
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2018

Iodine content of six fish species, Norwegian dairy products and hen's egg

Bidragsytere:
  • Ive Nerhus
  • Maria Wik
  • Bente Merete Nilsen
  • Jannike Øyen
  • Amund Måge
  • Elisabeth Rasmussen Ødegård
  • mfl.

Tidsskrift

Food & Nutrition Research
ISSN 1654-6628
e-ISSN 1654-661X
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2018
Volum: 62
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85045975220

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Iodine content of six fish species, Norwegian dairy products and hen's egg

Bidragsytere

Ive Nerhus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Matsikkerhet og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Maria Wik Markhus

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Maria Wik
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Matsikkerhet og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Bente Merete Nilsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fremmed- og smittestoff ved Havforskningsinstituttet

Jannike Øyen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat i modellsystem ved Havforskningsinstituttet

Amund Måge

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 13 | Neste | Siste »