Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1662648
Sist endret:
22. januar 2019, 09:28
NVI-rapporteringsår:
2018
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2018
Traditions and innovations in food processing technology - Bergen and the North Atlantic
Ingvild Øye
Bok
Bok
Gruel, Bread, Ale and Fish. Changes in the Material Culture related to Food Production in the North Atlantic 800-1300 AD
ISBN:
978-87-7602-364-5
Utgiver
Syddansk Universitetsforlag
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Serie
Publications from the National Museum. Studies in archaeology & history
ISSN 0909-9506
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2018
Hefte: 26
Sider: 39 - 60
ISBN:
978-87-7602-364-5
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-87-7602-364-5
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Historie og Idéhistorie
- Fagområde: Humaniora
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Traditions and innovations in food processing technology - Bergen and the North Atlantic
Bidragsytere
Bidragsytere
Ingvild Øye
Forfatter
ved Institutt for arkeologi, historie, kultur- og religionsvitenskap ved Universitetet i Bergen
1
-
1
av
1
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Gruel, Bread, Ale and Fish. Changes in the Material Culture related to Food Production in the North Atlantic 800-1300 AD.
Mahler, Ditlev L.. 2018, Syddansk Universitetsforlag.
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1