Cristin-resultat-ID: 1662648
Sist endret: 22. januar 2019, 09:28
NVI-rapporteringsår: 2018
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2018

Traditions and innovations in food processing technology - Bergen and the North Atlantic

Bidragsytere:
  • Ingvild Øye

Bok

Gruel, Bread, Ale and Fish. Changes in the Material Culture related to Food Production in the North Atlantic 800-1300 AD
ISBN:
  • 978-87-7602-364-5

Utgiver

Syddansk Universitetsforlag
NVI-nivå 1

Serie

Publications from the National Museum. Studies in archaeology & history
ISSN 0909-9506
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2018
Hefte: 26
Sider: 39 - 60
ISBN:
  • 978-87-7602-364-5

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Historie og Idéhistorie
- Fagområde: Humaniora

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Traditions and innovations in food processing technology - Bergen and the North Atlantic

Bidragsytere

Ingvild Øye

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for arkeologi, historie, kultur- og religionsvitenskap ved Universitetet i Bergen
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Gruel, Bread, Ale and Fish. Changes in the Material Culture related to Food Production in the North Atlantic 800-1300 AD.

Mahler, Ditlev L.. 2018, Syddansk Universitetsforlag. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1