Cristin-resultat-ID: 1678430
Sist endret: 20. mai 2019, 17:26
NVI-rapporteringsår: 2019
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019

Sodium reduction in processed cheese spreads and the effect on physicochemical properties

Bidragsytere:
  • Revilija Mozuraityte
  • Ingunn Berget
  • Martina Mahdalova
  • Ane Grønsberg
  • Elling Ruud Øye og
  • Kirsti Greiff

Tidsskrift

International Dairy Journal
ISSN 0958-6946
e-ISSN 1879-0143
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Publisert online: 2018
Trykket: 2019
Volum: 90
Sider: 45 - 55
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85058404039

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Sodium reduction in processed cheese spreads and the effect on physicochemical properties

Bidragsytere

Revilija Mozuraityte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Ingunn Berget

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Martina Mahdalova

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vysoké ucení technické v Brnì

Ane Grønsberg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved KAVLI AS

Elling Ruud Øye

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »