Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1682416
Sist endret:
6. mars 2019, 09:22
Resultat
Poster
2018
Effect of diet composition on utilization of astaxanthin in Atlantic salmon
Trine Ytrestøyl
Alexander Dikiy
Elena Shumilina
Alessandra Ciampa
Bente Ruyter
Bjarne Hatlen
mfl.
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 18th International Sympoisum on fish Nutrition and Feeding (ISFNF)
Sted: Las Palmas de Gran Canaria
Dato fra:
3. juni 2018
Dato til:
7. juni 2018
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2018
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of diet composition on utilization of astaxanthin in Atlantic salmon
Bidragsytere
Bidragsytere
Trine Ytrestøyl
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Oleksandr Dykyy
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Alexander Dikiy
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Elena Shumilina
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Alessandra Ciampa
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Bente Synnøve Ruyter
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Bente Ruyter
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
1
-
5
av
8
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Effekt av fôr og stress på pigmentering i laks
Trine Ytrestøyl + 9 deltakere
NOFIMA
5 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1