Cristin-resultat-ID: 1695333
Sist endret: 3. mai 2019, 09:57
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2019

The functional field of food law. Reconciling the market and human rights

Bidragsytere:
  • Altinay Urazbaeva
  • Anna Szajkowska
  • Bart Wernaart
  • Nikolaas Tilkin Franssens og
  • Rozita Spirovska Vaskoska

Utgiver/serie

Utgiver

Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2019
Antall sider: 476
ISBN: 978-90-8686-334-1

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Rettsvitenskap
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The functional field of food law. Reconciling the market and human rights

Bidragsytere

Altinay Urazbaeva

  • Tilknyttet:
    Redaktør

Anna Szajkowska

  • Tilknyttet:
    Redaktør
    ved European Commission (EC)

Bart Wernaart

  • Tilknyttet:
    Redaktør
    ved Fontys Hogescholen

Nikolaas Tilkin Franssens

  • Tilknyttet:
    Redaktør

Rozita Spirovska Vaskoska

  • Tilknyttet:
    Redaktør
1 - 5 av 5

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

Shaping solutions to climate change and food (in)security by integrating peoples' environmental knowledge in the Arctic regions.

Poto, Margherita Paola. 2019, Wageningen Academic Publishers. UITVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1 - 1 av 1