Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1695345
Sist endret:
3. mai 2019, 10:30
NVI-rapporteringsår:
2019
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2019
Shaping solutions to climate change and food (in)security by integrating peoples' environmental knowledge in the Arctic regions
Margherita Paola Poto
Bok
Bok
The functional field of food law. Reconciling the market and human rights
ISBN:
978-90-8686-334-1
Utgiver
Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2019
ISBN:
978-90-8686-334-1
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3920/978-90-8686-885-8_9
ORIA
Søk i ORIA med 978-90-8686-334-1
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Rettsvitenskap
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Shaping solutions to climate change and food (in)security by integrating peoples' environmental knowledge in the Arctic regions
Bidragsytere
Bidragsytere
Margherita Paola Poto
Forfatter
ved Norsk senter for havrett ved UiT Norges arktiske universitet
1
-
1
av
1
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
The functional field of food law. Reconciling the market and human rights.
Urazbaeva, Altinay; Szajkowska, Anna; Wernaart, Bart; Franssens, Nikolaas Tilkin; Vaskoska, Rozita Spirovska. 2019, Wageningen Academic Publishers. FONTYS, EC
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1