Cristin-resultat-ID: 1695345
Sist endret: 3. mai 2019, 10:30
NVI-rapporteringsår: 2019
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2019

Shaping solutions to climate change and food (in)security by integrating peoples' environmental knowledge in the Arctic regions

Bidragsytere:
  • Margherita Paola Poto

Bok

The functional field of food law. Reconciling the market and human rights
ISBN:
  • 978-90-8686-334-1

Utgiver

Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2019
ISBN:
  • 978-90-8686-334-1

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Rettsvitenskap
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Shaping solutions to climate change and food (in)security by integrating peoples' environmental knowledge in the Arctic regions

Bidragsytere

Margherita Paola Poto

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk senter for havrett ved UiT Norges arktiske universitet
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

The functional field of food law. Reconciling the market and human rights.

Urazbaeva, Altinay; Szajkowska, Anna; Wernaart, Bart; Franssens, Nikolaas Tilkin; Vaskoska, Rozita Spirovska. 2019, Wageningen Academic Publishers. FONTYS, ECVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1