Cristin-resultat-ID: 1697537
Sist endret: 13. mai 2019, 16:23
Resultat
Rapport
2019

Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme α-amylase and 1,4-α-glucan 6-α-glucosyltransferase from Paenibacillus alginolyticus

Bidragsytere:
  • Vittorio Silano
  • José Manuel Barat Baviera
  • Claudia Bolognesi
  • Beat Johannes Brüschweiler
  • Pier Sandro Cocconcelli
  • Riccardo Crebelli
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

European Food Safety Authority (EFSA)

Serie

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2019
Volum: 17
Hefte: 5/5683
Antall sider: 13
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme α-amylase and 1,4-α-glucan 6-α-glucosyltransferase from Paenibacillus alginolyticus

Bidragsytere

Vittorio Silano

  • Tilknyttet:
    Forfatter

José Manuel Barat Baviera

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Claudia Bolognesi

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Beat Johannes Brüschweiler

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Pier Sandro Cocconcelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 24 | Neste | Siste »