Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1704356
Sist endret:
12. juni 2019 13:42
Resultat
Rapport
2019
Statement on the characterisation of microorganisms used for the production of food enzymes
Vittorio Silano
José Manuel Barat Baviera
Claudia Bolognesi
Beat Johannes Brüschweiler
Pier Sandro Cocconcelli
Riccardo Crebelli
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
European Food Safety Authority (EFSA)
Serie
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2019
Volum: 17
Hefte: 6/5741
Antall sider: 13
Open Access
Lenker
Lenker
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2627493
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Bioteknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Statement on the characterisation of microorganisms used for the production of food enzymes
Bidragsytere
Bidragsytere
Vittorio Silano
Forfatter
José Manuel Barat Baviera
Forfatter
Claudia Bolognesi
Forfatter
Beat Johannes Brüschweiler
Forfatter
Pier Sandro Cocconcelli
Forfatter
1
-
5
av
20
|
Neste
|
Siste »