Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1708824
Sist endret:
29. juni 2019, 18:28
Resultat
Rapport
2019
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme α-amylase from Bacillus licheniformis (strain DP-Dzb44)
Vittorio Silano
José Manuel Barat Baviera
Claudia Bolognesi
Beat Johannes Brüschweiler
Pier Sandro Cocconcelli
Riccardo Crebelli
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
European Food Safety Authority (EFSA)
Serie
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2019
Volum: 17
Hefte: 6/5738
Antall sider: 11
Open Access
Lenker
Lenker
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2627495
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme α-amylase from Bacillus licheniformis (strain DP-Dzb44)
Bidragsytere
Bidragsytere
Vittorio Silano
Forfatter
José Manuel Barat Baviera
Forfatter
Claudia Bolognesi
Forfatter
Beat Johannes Brüschweiler
Forfatter
Pier Sandro Cocconcelli
Forfatter
1
-
5
av
22
|
Neste
|
Siste »