Cristin-resultat-ID: 1708824
Sist endret: 29. juni 2019, 18:28
Resultat
Rapport
2019

Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme α-amylase from Bacillus licheniformis (strain DP-Dzb44)

Bidragsytere:
  • Vittorio Silano
  • José Manuel Barat Baviera
  • Claudia Bolognesi
  • Beat Johannes Brüschweiler
  • Pier Sandro Cocconcelli
  • Riccardo Crebelli
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

European Food Safety Authority (EFSA)

Serie

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2019
Volum: 17
Hefte: 6/5738
Antall sider: 11
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme α-amylase from Bacillus licheniformis (strain DP-Dzb44)

Bidragsytere

Vittorio Silano

  • Tilknyttet:
    Forfatter

José Manuel Barat Baviera

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Claudia Bolognesi

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Beat Johannes Brüschweiler

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Pier Sandro Cocconcelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 22 | Neste | Siste »