Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1714927
Sist endret:
8. august 2019, 16:54
Resultat
Rapport
2019
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme chitinase from Streptomyces violaceoruber (strain pChi)
Vittorio Silano
José Manuel Barat Baviera
Claudia Bolognesi
Beat Johannes Brüschweiler
Pier Sandro Cocconcelli
Riccardo Crebelli
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
European Food Safety Authority (EFSA)
Serie
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2019
Volum: 17
Hefte: 7/5767
Antall sider: 15
Open Access
Lenker
Lenker
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2627491
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme chitinase from Streptomyces violaceoruber (strain pChi)
Bidragsytere
Bidragsytere
Vittorio Silano
Forfatter
José Manuel Barat Baviera
Forfatter
Claudia Bolognesi
Forfatter
Beat Johannes Brüschweiler
Forfatter
Pier Sandro Cocconcelli
Forfatter
1
-
5
av
21
|
Neste
|
Siste »