Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1714928
Sist endret:
8. august 2019 17:00
Resultat
Rapport
2019
Scientific Opinion on safety evaluation of the food enzyme α,α-trehalase glucohydrolase from Trichoderma reesei (strain DP-Nzs51)
Vittorio Silano
José Manuel Barat Baviera
Claudia Bolognesi
Beat Johannes Brüschweiler
Pier Sandro Cocconcelli
Riccardo Crebelli
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
European Food Safety Authority (EFSA)
Serie
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2019
Volum: 17
Hefte: 7/5768
Antall sider: 10
Open Access
Lenker
Lenker
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2627490
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Bioteknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Scientific Opinion on safety evaluation of the food enzyme α,α-trehalase glucohydrolase from Trichoderma reesei (strain DP-Nzs51)
Bidragsytere
Bidragsytere
Vittorio Silano
Forfatter
José Manuel Barat Baviera
Forfatter
Claudia Bolognesi
Forfatter
Beat Johannes Brüschweiler
Forfatter
Pier Sandro Cocconcelli
Forfatter
1
-
5
av
20
|
Neste
|
Siste »