Cristin-resultat-ID: 1715939
Sist endret: 18. september 2020, 11:45
Resultat
Rapport
2019

Effekt av fôr, temperatur og stress på pigmentering i laks. Faglig sluttrapport

Bidragsytere:
  • Trine Ytrestøyl
  • Alexander Dikiy
  • Elena Shumulina
  • Grete Bæverfjord
  • Aleksei Krasnov
  • Alessandra Ciampa
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Nofima AS

Serie

Nofima rapportserie
ISSN 1890-579X

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2019
Hefte: 24/2019
Antall sider: 70
ISBN: 978-82-8296-603-0
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effekt av fôr, temperatur og stress på pigmentering i laks. Faglig sluttrapport

Tittel

Effect of feed, temperature and stress on pigmentation in salmon

Bidragsytere

Trine Ytrestøyl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Oleksandr Dykyy

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Alexander Dikiy
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Elena Shumulina

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Grete Bæverfjord

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Aleksei Krasnov

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskehelse ved NOFIMA
1 - 5 av 12 | Neste | Siste »