Cristin-resultat-ID: 1724145
Sist endret: 30. oktober 2019, 13:15
NVI-rapporteringsår: 2019
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019

Towards a Baseline for Food-Waste Quantification in the Hospitality Sector—Quantities and Data Processing Criteria

Bidragsytere:
  • Christopher Malefors
  • Pieter Guido Callewaert
  • Per-Anders Hansson
  • Hanna Hartikainen
  • Oona Pietilainen
  • Ingrid Strid
  • mfl.

Tidsskrift

Sustainability
ISSN 2071-1050
e-ISSN 2071-1050
NVI-nivå 0

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Publisert online: 2019
Volum: 11
Hefte: 13
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85068774776

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Towards a Baseline for Food-Waste Quantification in the Hospitality Sector—Quantities and Data Processing Criteria

Bidragsytere

Christopher Malefors

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sveriges lantbruksuniversitet

Pieter Guido Callewaert

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning

Per-Anders Hansson

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sveriges lantbruksuniversitet

Hanna Hartikainen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Luonnonvarakeskus

Oona Pietilainen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Luonnonvarakeskus
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »