Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1724145
Sist endret:
30. oktober 2019, 13:15
NVI-rapporteringsår:
2019
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019
Towards a Baseline for Food-Waste Quantification in the Hospitality Sector—Quantities and Data Processing Criteria
Christopher Malefors
Pieter Guido Callewaert
Per-Anders Hansson
Hanna Hartikainen
Oona Pietilainen
Ingrid Strid
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Sustainability
ISSN 2071-1050
e-ISSN 2071-1050
NVI-nivå 0
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Publisert online: 2019
Volum: 11
Hefte: 13
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3390/su11133541
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85068774776
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Towards a Baseline for Food-Waste Quantification in the Hospitality Sector—Quantities and Data Processing Criteria
Bidragsytere
Bidragsytere
Christopher Malefors
Forfatter
ved Sveriges lantbruksuniversitet
Pieter Guido Callewaert
Forfatter
ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning
Per-Anders Hansson
Forfatter
ved Sveriges lantbruksuniversitet
Hanna Hartikainen
Forfatter
ved Luonnonvarakeskus
Oona Pietilainen
Forfatter
ved Luonnonvarakeskus
1
-
5
av
8
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Adding value in resource effective food systems
Hanne Møller + 1 deltaker
NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning
2 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1