Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1726651
Sist endret:
19. september 2019 13:07
Resultat
Rapport
2019
Assessment of dietary intake of fluoride and maximum limits of fluoride in food supplements. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Martinus Løvik
Lisbeth Dahl
Bente Mangschou
Stine Marie Ulven
Lene Frost Andersen
Knut Tomas Dalen
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2019
Hefte: 2019:12
Antall sider: 51
ISBN: 978-82-8259-328-1
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-328-1
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2618334
Klassifisering
Klassifisering
Emneord
Eksponering • Fluor • Kosttilskudd • Risikovurdering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Assessment of dietary intake of fluoride and maximum limits of fluoride in food supplements. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Bidragsytere
Bidragsytere
Martinus Løvik
Forfatter
ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Lisbeth Jane Dahl
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Lisbeth Dahl
Forfatter
ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Bente Mangschou
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Stine Marie Ulven
Forfatter
ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Lene Frost Andersen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Institutt for medisinske basalfag ved Universitetet i Oslo
1
-
5
av
10
|
Neste
|
Siste »