Cristin-resultat-ID: 1726716
Sist endret: 19. september 2019 13:58
Resultat
Rapport
2019

Risk assessment of butylated hydroxytoluene (BHT). Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere:
  • Trine Husøy
  • Monica Andreassen
  • Inger Therese L. Lillegaard
  • Gro Haarklou Mathisen
  • Jens Rohloff
  • Jostein Starrfelt
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2019
Hefte: 2019:14
Antall sider: 128
ISBN: 978-82-8259-331-1
Open Access

Klassifisering

Emneord

Eksponering • Luft • BHT • Matvarer • Risikovurdering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of butylated hydroxytoluene (BHT). Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere

Trine Husøy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for toksikologi og risiko ved Folkehelseinstituttet

Monica Andreassen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for toksikologi og risiko ved Folkehelseinstituttet

Inger Therese Laugsand Lillegaard

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger Therese L. Lillegaard
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Gro Haarklou Mathisen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Aktiv cristin-person

Jens Rohloff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SU fakultetsadministrasjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 12 | Neste | Siste »