Cristin-resultat-ID: 1728689
Sist endret: 12. november 2019, 09:07
Resultat
Doktorgradsavhandling
2019

Production of yeast from spruce sugars and hydrolysates of protein-rich by-products as feed ingredient

Bidragsytere:
  • David Lapena Gomez

Utgiver/serie

Utgiver

NMBU
NVI-nivå 0

Om resultatet

Doktorgradsavhandling
Publiseringsår: 2019
Antall sider: 185
ISBN: 978-82-575-1620-8

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Production of yeast from spruce sugars and hydrolysates of protein-rich by-products as feed ingredient

Bidragsytere

Vincent Eijsink

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Svein Jarle Horn

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

David Lapena Gomezs

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som David Lapena Gomez
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 3 av 3