Cristin-resultat-ID: 1733797
Sist endret: 4. oktober 2019, 09:20
Resultat
Doktorgradsavhandling
2019

The Genetics of omega-3 fatty acids in fillets of Atlantic salmon (Salmo salar L.)

Bidragsytere:
  • Siri Storteig Horn

Utgiver/serie

Utgiver

NMBU

Serie

Doctoral Thesis

Om resultatet

Doktorgradsavhandling
Publiseringsår: 2019
Hefte: 2019:61
ISBN: 978-82-575-1621-5

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The Genetics of omega-3 fatty acids in fillets of Atlantic salmon (Salmo salar L.)

Tittel

Genetisk karakterisering av omega-3 fettsyrer i filet av atlantisk laks (Salmo salar L.)

Bidragsytere

Siri Storteig Horn

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avl og genetikk ved NOFIMA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Theodorus Meuwissen

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Anna Kristina Sonesson

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Avl og genetikk ved NOFIMA

Bente Synnøve Ruyter

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Bente Ruyter
  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
1 - 4 av 4