Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1739169
Sist endret:
22. juni 2020, 12:38
Resultat
Rapport
2019
iProcess - Innovative and Flexible Food Processing Technology in Norway - 2019:01041
Guro Møen Tveit
Cecilie Salomonsen
Ekrem Misimi
Marit Aursand
Aleksander Eilertsen
og
Magali Courtade
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
SINTEF Ocean AS
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2019
Antall sider: 64
ISBN: 978-82-14-06377-6
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-14-06377-6
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2625185
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
iProcess - Innovative and Flexible Food Processing Technology in Norway - 2019:01041
Sammendrag
Main objective Develop novel concepts and methods for flexible and sustainable food processing in Norway – that are to cope with small volume series and high biological variation of the existing raw materials – to enable increased raw material utilization for food pro-ducts and to increase profitability. These concepts will enable the Norwegian food in-dustry to overcome its long-term national important challenge regarding increased sustainability of raw material use and reduction of loss (edible)/waste (inedible) in a lifecycle context.
Vis
fullstendig beskrivelse
Bidragsytere
Bidragsytere
Guro Møen Tveit
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Cecilie Salomonsen
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Ekrem Misimi
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Marit Aursand
Forfatter
ved SINTEF Manufacturing
Aleksander Eilertsen
Forfatter
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »