Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1740900
Sist endret:
27. oktober 2019 11:59
Resultat
Rapport
2019
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from Trichoderma reesei (strain RF10625)
Vittorio Silano
José Manuel Barat Baviera
Claudia Bolognesi
Pier Sandro Cocconcelli
Riccardo Crebelli
David Michael Gott
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
European Food Safety Authority (EFSA)
Serie
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2019
Volum: 17
Hefte: 10/5837
Antall sider: 16
Open Access
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Bioteknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from Trichoderma reesei (strain RF10625)
Bidragsytere
Bidragsytere
Vittorio Silano
Forfatter
José Manuel Barat Baviera
Forfatter
Claudia Bolognesi
Forfatter
Pier Sandro Cocconcelli
Forfatter
Riccardo Crebelli
Forfatter
1
-
5
av
23
|
Neste
|
Siste »