Cristin-resultat-ID: 1751700
Sist endret: 25. november 2019 10:19
Resultat
Rapport
2019

Scientific opinion on the safety evaluation of the food enzyme α-amylase from a genetically modified strain of Bacillus licheniformis (DP-Dzb25)

Bidragsytere:
  • Vittorio Silano
  • José Manuel Barat Baviera
  • Claudia Bolognesi
  • Pier Sandro Cocconcelli
  • Riccardo Crebelli
  • David Michael Gott
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

European Food Safety Authority

Serie

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2019
Volum: 17
Hefte: 11/5900
Antall sider: 15
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Bioteknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Scientific opinion on the safety evaluation of the food enzyme α-amylase from a genetically modified strain of Bacillus licheniformis (DP-Dzb25)

Bidragsytere

Vittorio Silano

  • Tilknyttet:
    Forfatter

José Manuel Barat Baviera

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Claudia Bolognesi

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Pier Sandro Cocconcelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Riccardo Crebelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 21 | Neste | Siste »