Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1768550
Sist endret:
17. mars 2021, 21:05
NVI-rapporteringsår:
2019
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019
Consumer associations about other buyers of suboptimal food – And what it means for food waste avoidance actions
Jessica Aschemann-Witzel
Tobias Otterbring
Ilona E. de Hooge
Anne Normann
Harald Rohm
Valerie Lengard Almli
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Quality and Preference
ISSN 0950-3293
e-ISSN 1873-6343
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Publisert online: 2019
Trykket: 2020
Volum: 80
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2019.103808
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85073221738
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Consumer associations about other buyers of suboptimal food – And what it means for food waste avoidance actions
Bidragsytere
Bidragsytere
Jessica Aschemann-Witzel
Forfatter
ved Aarhus Universitet
Tobias Otterbring
Forfatter
ved Aarhus Universitet
Ilona E. de Hooge
Forfatter
ved Wageningen University & Research
Anne Normann
Forfatter
ved SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut
Harald Rohm
Forfatter
ved Technische Universität Dresden
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »