Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1768641
Sist endret:
9. januar 2020, 16:04
NVI-rapporteringsår:
2019
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019
Candida utilis yeast as a functional protein source for Atlantic salmon (Salmo salar L.): Local intestinal tissue and plasma proteome responses
Felipe Eduardo Reveco Urzua
Mette Eline Hofossæter
Mallikarjuna Rao Kovi
Liv Torunn Mydland
Ragnhild Ånestad
Randi Sørby
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
PLOS ONE
ISSN 1932-6203
e-ISSN 1932-6203
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Volum: 14
Hefte: 12
Artikkelnummer: e0218360
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1371/journal.pone.0218360
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2682024
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85077341296
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Candida utilis yeast as a functional protein source for Atlantic salmon (Salmo salar L.): Local intestinal tissue and plasma proteome responses
Bidragsytere
Bidragsytere
Felipe Eduardo Reveco-Urzua
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Felipe Eduardo Reveco Urzua
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Mette Eline Hofossæter
Forfatter
ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Mallikarjuna Rao Kovi
Forfatter
ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Liv Torunn Mydland
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Ragnhild Ånestad
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
9
|
Neste
|
Siste »