Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1771277
Sist endret:
13. januar 2020 11:54
NVI-rapporteringsår:
2019
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019
Towards the Next-Generation Disinfectant: Composition, Storability and Preservation Potential of Plasma Activated Water on Baby Spinach Leaves
Mette Risa Vaka
Izumi Sone
Rebecka García Álvarez
James Leon Walsh
Leena Prabhu
Morten Sivertsvik
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Foods
ISSN 2304-8158
e-ISSN 2304-8158
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Publisert online: 2019
Volum: 8
Hefte: 12
Sider: 1 - 16
Artikkelnummer: 692
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3390/foods8120692
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2636087
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85077642898
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Towards the Next-Generation Disinfectant: Composition, Storability and Preservation Potential of Plasma Activated Water on Baby Spinach Leaves
Bidragsytere
Bidragsytere
Mette Risa Vaka
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Izumi Sone
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Rebecka García Álvarez
Forfatter
ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner
James Leon Walsh
Forfatter
ved University of Liverpool
Leena Prabhu
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
iNOBox - A Technology- & Market-driven Innovation e-Toolbox towards a Sustainable, Competitive & Science-based Agri-Food Industry in Norway
Estefanía Noriega Fernández + 17 deltakere
NOFIMA
11 resultater
Aktivt prosjekt
1
-
1
av
1