Cristin-resultat-ID: 1771277
Sist endret: 13. januar 2020 11:54
NVI-rapporteringsår: 2019
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019

Towards the Next-Generation Disinfectant: Composition, Storability and Preservation Potential of Plasma Activated Water on Baby Spinach Leaves

Bidragsytere:
  • Mette Risa Vaka
  • Izumi Sone
  • Rebecka García Álvarez
  • James Leon Walsh
  • Leena Prabhu
  • Morten Sivertsvik
  • mfl.

Tidsskrift

Foods
ISSN 2304-8158
e-ISSN 2304-8158
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Publisert online: 2019
Volum: 8
Hefte: 12
Sider: 1 - 16
Artikkelnummer: 692
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85077642898

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Towards the Next-Generation Disinfectant: Composition, Storability and Preservation Potential of Plasma Activated Water on Baby Spinach Leaves

Bidragsytere

Mette Risa Vaka

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Izumi Sone

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Rebecka García Álvarez

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner

James Leon Walsh

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Liverpool

Leena Prabhu

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »