Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1776209
Sist endret:
17. januar 2020 17:39
Resultat
Rapport
2020
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme maltogenic amylase from the genetically modified Bacillus licheniformis (strain DP-Dzr50)
Vittorio Silano
José Manuel Barat Baviera
Claudia Bolognesi
Pier Sandro Cocconcelli
Riccardo Crebelli
David Michael Gott
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
European Food Safety Authority
Serie
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2020
Volum: 18
Hefte: 1/5972
Antall sider: 17
Open Access
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Bioteknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme maltogenic amylase from the genetically modified Bacillus licheniformis (strain DP-Dzr50)
Sammendrag
https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.2903/j.efsa.2020.5972
Bidragsytere
Bidragsytere
Vittorio Silano
Forfatter
José Manuel Barat Baviera
Forfatter
Claudia Bolognesi
Forfatter
Pier Sandro Cocconcelli
Forfatter
Riccardo Crebelli
Forfatter
1
-
5
av
23
|
Neste
|
Siste »