Cristin-resultat-ID: 1776209
Sist endret: 17. januar 2020 17:39
Resultat
Rapport
2020

Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme maltogenic amylase from the genetically modified Bacillus licheniformis (strain DP-Dzr50)

Bidragsytere:
  • Vittorio Silano
  • José Manuel Barat Baviera
  • Claudia Bolognesi
  • Pier Sandro Cocconcelli
  • Riccardo Crebelli
  • David Michael Gott
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

European Food Safety Authority

Serie

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2020
Volum: 18
Hefte: 1/5972
Antall sider: 17
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Bioteknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme maltogenic amylase from the genetically modified Bacillus licheniformis (strain DP-Dzr50)

Sammendrag

https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.2903/j.efsa.2020.5972

Bidragsytere

Vittorio Silano

  • Tilknyttet:
    Forfatter

José Manuel Barat Baviera

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Claudia Bolognesi

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Pier Sandro Cocconcelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Riccardo Crebelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 23 | Neste | Siste »