Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1788612
Sist endret:
31. januar 2020, 15:38
Resultat
Populærvitenskapelig foredrag
2019
Belgvekster i kostholdet, muligheter og utfordringer
Tove Gulbrandsen Devold
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Klimavennlig mat: Proteiner fra planter i framtidens matprodukter
Sted: Kulturhuset, Oslo
Dato fra:
23. september 2019
Dato til:
23. september 2019
Arrangør:
Arrangørnavn: Forskningsdagene
Om resultatet
Om resultatet
Populærvitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2019
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Landbruksfag
Emneord
Matvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Belgvekster i kostholdet, muligheter og utfordringer
Bidragsytere
Bidragsytere
Tove Gulbrandsen Devold
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
1
av
1
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Innovative and sustainable exploitation of plant proteins in future foods - FoodProFuture - 267858
Anne Kjersti Uhlen + 11 deltakere
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
88 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1