Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1800093
Sist endret:
16. desember 2020 11:21
Resultat
Rapport
2020
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme α-amylase from the genetically modified Pseudomonas fluorescens strain BD15754
Vittorio Silano
José Manuel Barat Baviera
Claudia Bolognesi
Pier Sandro Cocconcelli
Riccardo Crebelli
David Michael Gott
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
European Food Safety Authority
Serie
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2020
Volum: 18
Hefte: 3/6043
Antall sider: 12
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.2903/j.efsa.2020.6043
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Bioteknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme α-amylase from the genetically modified Pseudomonas fluorescens strain BD15754
Bidragsytere
Bidragsytere
Vittorio Silano
Forfatter
José Manuel Barat Baviera
Forfatter
Claudia Bolognesi
Forfatter
Pier Sandro Cocconcelli
Forfatter
Riccardo Crebelli
Forfatter
1
-
5
av
21
|
Neste
|
Siste »