Cristin-resultat-ID: 1801153
Sist endret: 11. mars 2020 13:33
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2019

Potential of innovative processing technologies for the revalorisation of rest raw materials from the chicken industry

Bidragsytere:
  • Petter Paulsen Thoresen
  • Rebecka García Álvarez
  • Mette Risa Vaka
  • Turid Rustad
  • Izumi Sone og
  • Estefanía Noriega Fernández

Presentasjon

Navn på arrangementet: The 33rd EFFoST International Conference 2019
Sted: Rotterdam
Dato fra: 12. november 2019
Dato til: 14. november 2019

Arrangør:

Arrangørnavn: European Federation of Food Science and Technology (EFFoST)

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2019

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Potential of innovative processing technologies for the revalorisation of rest raw materials from the chicken industry

Bidragsytere

Petter Paulsen Thoresen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Rebecka García Álvarez

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Mette Risa Vaka

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Izumi Sone

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »