Cristin-resultat-ID: 1803597
Sist endret: 10. februar 2021 15:39
Resultat
Rapport
2020

Protocol for a risk assessment of caffeine exposure from multiple sources. Protocol from the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere:
  • Monica Hauger Carlsen
  • Tove Gulbrandsen Devold
  • Berit Granum
  • Inger Therese L. Lillegaard
  • Gro Haarklou Mathisen
  • Josef Daniel Rasinger
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

The Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM)

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 24
ISBN: 978-82-8259-338-0
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Protocol for a risk assessment of caffeine exposure from multiple sources. Protocol from the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere

Monica Hauger Carlsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for ernæringsepidemiologi ved Universitetet i Oslo

Tove Gulbrandsen Devold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Berit Brunstad Granum

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Berit Granum
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Inger Therese Laugsand Lillegaard

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger Therese L. Lillegaard
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Gro Haarklou Mathisen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 11 | Neste | Siste »