Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1803597
Sist endret:
10. februar 2021, 15:39
Resultat
Rapport
2020
Protocol for a risk assessment of caffeine exposure from multiple sources. Protocol from the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Monica Hauger Carlsen
Tove Gulbrandsen Devold
Berit Granum
Inger Therese L. Lillegaard
Gro Haarklou Mathisen
Josef Daniel Rasinger
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
The Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM)
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 24
ISBN: 978-82-8259-338-0
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-338-0
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2649047
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Protocol for a risk assessment of caffeine exposure from multiple sources. Protocol from the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Bidragsytere
Bidragsytere
Monica Hauger Carlsen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Seksjon for ernæringsepidemiologi ved Universitetet i Oslo
Tove Gulbrandsen Devold
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Berit Brunstad Granum
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Berit Granum
Forfatter
ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Inger Therese Laugsand Lillegaard
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger Therese L. Lillegaard
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Gro Haarklou Mathisen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1
-
5
av
11
|
Neste
|
Siste »