Cristin-resultat-ID: 1807492
Sist endret: 22. april 2020, 11:57
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2020

Microplastics in fish and shellfish - A threat to seafood safety?

Bidragsytere:
  • Esther Garrido Gamarro
  • John Ryder
  • Edel O. Elvevoll og
  • Ragnar Ludvig Olsen

Tidsskrift

Journal of Aquatic Food Product Technology
ISSN 1049-8850
e-ISSN 1547-0636
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2020
Volum: 29
Hefte: 4
Sider: 417 - 425
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85082418676

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Microplastics in fish and shellfish - A threat to seafood safety?

Bidragsytere

Esther Garrido Gamarro

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Food and Agriculture Organization of the United Nations

John Ryder

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Food and Agriculture Organization of the United Nations

Edel Oddny Elvevoll

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Edel O. Elvevoll
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet

Ragnar Ludvig Olsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Food and Agriculture Organization of the United Nations
1 - 4 av 4