Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1807492
Sist endret:
22. april 2020, 11:57
NVI-rapporteringsår:
2020
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2020
Microplastics in fish and shellfish - A threat to seafood safety?
Esther Garrido Gamarro
John Ryder
Edel O. Elvevoll
og
Ragnar Ludvig Olsen
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Aquatic Food Product Technology
ISSN 1049-8850
e-ISSN 1547-0636
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2020
Volum: 29
Hefte: 4
Sider: 417 - 425
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1080/10498850.2020.1739793
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/10037/18933
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85082418676
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Microplastics in fish and shellfish - A threat to seafood safety?
Bidragsytere
Bidragsytere
Esther Garrido Gamarro
Forfatter
ved Food and Agriculture Organization of the United Nations
John Ryder
Forfatter
ved Food and Agriculture Organization of the United Nations
Edel Oddny Elvevoll
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Edel O. Elvevoll
Forfatter
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
Ragnar Ludvig Olsen
Forfatter
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
Forfatter
ved Food and Agriculture Organization of the United Nations
1
-
4
av
4