Cristin-resultat-ID: 1807579
Sist endret: 15. september 2020, 12:56
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Sensory Assessment of Fish and Chicken Protein Hydrolysates. Evaluation of NMR Metabolomics Profiling as a New Prediction Tool

Bidragsytere:
  • Silje Steinsholm
  • Åge Oterhals
  • Jarl Underhaug
  • Ingrid Måge
  • Anders Malmendal og
  • Tone Aspevik

Tidsskrift

Journal of Agricultural and Food Chemistry
ISSN 0021-8561
e-ISSN 1520-5118
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Volum: 68
Hefte: 12
Sider: 3881 - 3890
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85082384307

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Sensory Assessment of Fish and Chicken Protein Hydrolysates. Evaluation of NMR Metabolomics Profiling as a New Prediction Tool

Bidragsytere

Silje Steinsholm

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Åge Oterhals

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Aktiv cristin-person

Jarl Underhaug

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Bergen

Ingrid Måge

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Anders Malmendal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Roskilde Universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »