Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1808174
Sist endret:
27. april 2020, 10:37
Resultat
Fagartikkel
2020
Industrielle konsepter for refreshed-produkter av hvitfisk
Guro Møen Tveit
Tom Ståle Nordtvedt
og
Eirik Starheim Svendsen
Tidsskrift
Tidsskrift
Norsk Sjømat
ISSN 0807-1551
e-ISSN 1890-9418
Om resultatet
Om resultatet
Fagartikkel
Publiseringsår: 2020
Volum: 2020
Hefte: 2
Sider: 30 - 31
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Industrielle konsepter for refreshed-produkter av hvitfisk
Sammendrag
Det skjer en betydelig teknologisk utvikling innen refreshed-produkter, dvs. produkter som er fryst, for deretter å tines og presenteres "refreshed" til forbruker. En slik prosess-håndtering byr naturligvis på mange fordeler, ikke minst knyttet til holdbarhet, svinn og økonomi. Derfor er det avgjørende at den beste teknologien utvikles slik at produsenter kan presentere produkter av ypperste kvalitet til forbruker.
Vis
fullstendig beskrivelse
Bidragsytere
Bidragsytere
Guro Møen Tveit
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Tom Ståle Nordtvedt
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Eirik Starheim Svendsen
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1
-
3
av
3