Cristin-resultat-ID: 1808174
Sist endret: 27. april 2020, 10:37
Resultat
Fagartikkel
2020

Industrielle konsepter for refreshed-produkter av hvitfisk

Bidragsytere:
  • Guro Møen Tveit
  • Tom Ståle Nordtvedt og
  • Eirik Starheim Svendsen

Tidsskrift

Norsk Sjømat
ISSN 0807-1551
e-ISSN 1890-9418

Om resultatet

Fagartikkel
Publiseringsår: 2020
Volum: 2020
Hefte: 2
Sider: 30 - 31

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Industrielle konsepter for refreshed-produkter av hvitfisk

Sammendrag

Det skjer en betydelig teknologisk utvikling innen refreshed-produkter, dvs. produkter som er fryst, for deretter å tines og presenteres "refreshed" til forbruker. En slik prosess-håndtering byr naturligvis på mange fordeler, ikke minst knyttet til holdbarhet, svinn og økonomi. Derfor er det avgjørende at den beste teknologien utvikles slik at produsenter kan presentere produkter av ypperste kvalitet til forbruker.

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Guro Møen Tveit

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Tom Ståle Nordtvedt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Eirik Starheim Svendsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 3 av 3