Cristin-resultat-ID: 1809746
Sist endret: 16. februar 2021 19:18
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Utilization of egg-laying hens (Gallus Gallus domesticus) for production of ingredients for human consumption and animal feed

Bidragsytere:
  • Veronica Hammer Hjellnes
  • Rasa Slizyte
  • Turid Rustad
  • Ana Karina Carvajal og
  • Kirsti Greiff

Tidsskrift

BMC Biotechnology
ISSN 1472-6750
e-ISSN 1472-6750
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Volum: 20
Hefte: 22
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85084398089

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Utilization of egg-laying hens (Gallus Gallus domesticus) for production of ingredients for human consumption and animal feed

Bidragsytere

Veronica Hammer Hjellnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Rasa Slizyte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatteknologi ved SINTEF Ocean

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ana Karina Carvajal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatteknologi ved SINTEF Ocean

Kirsti Greiff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatteknologi ved SINTEF Ocean
1 - 5 av 5