Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1811272
Sist endret:
19. januar 2021, 12:06
NVI-rapporteringsår:
2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020
Effect of wheat species (Triticum aestivum vs T. spelta), farming system (organic vs. conventional) and flour type (wholegrain vs white) on composition of wheat flour - Results of a retail survey in the UK and Germany - 2. Antioxidant activity, and phenolic and mineral content
Juan Wang
Eleni Chatzidimitriouc
Liza Wood
Gultakin Hasanalieva
Emilia Markelou
Per Ole Iversen
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Volum: 6
Artikkelnummer: 100091
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.fochx.2020.100091
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/10852/78324
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85084740309
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of wheat species (Triticum aestivum vs T. spelta), farming system (organic vs. conventional) and flour type (wholegrain vs white) on composition of wheat flour - Results of a retail survey in the UK and Germany - 2. Antioxidant activity, and phenolic and mineral content
Bidragsytere
Bidragsytere
Juan Wang
Forfatter
ved Newcastle University
Forfatter
ved Shanghai Jiao Tong University
Eleni Chatzidimitriouc
Forfatter
ved Agence nat sécurité sanitaire de l'alimentation de l'environnement et travail
Liza Wood
Forfatter
ved Newcastle University
Gultakin Hasanalieva
Forfatter
ved Italia
Emilia Markelou
Forfatter
ved Hellas
1
-
5
av
15
|
Neste
|
Siste »