Cristin-resultat-ID: 1811272
Sist endret: 19. januar 2021, 12:06
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Effect of wheat species (Triticum aestivum vs T. spelta), farming system (organic vs. conventional) and flour type (wholegrain vs white) on composition of wheat flour - Results of a retail survey in the UK and Germany - 2. Antioxidant activity, and phenolic and mineral content

Bidragsytere:
  • Juan Wang
  • Eleni Chatzidimitriouc
  • Liza Wood
  • Gultakin Hasanalieva
  • Emilia Markelou
  • Per Ole Iversen
  • mfl.

Tidsskrift

Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Volum: 6
Artikkelnummer: 100091
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85084740309

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of wheat species (Triticum aestivum vs T. spelta), farming system (organic vs. conventional) and flour type (wholegrain vs white) on composition of wheat flour - Results of a retail survey in the UK and Germany - 2. Antioxidant activity, and phenolic and mineral content

Bidragsytere

Juan Wang

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Newcastle University
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Shanghai Jiao Tong University

Eleni Chatzidimitriouc

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Agence nat sécurité sanitaire de l'alimentation de l'environnement et travail

Liza Wood

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Newcastle University

Gultakin Hasanalieva

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Italia

Emilia Markelou

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Hellas
1 - 5 av 15 | Neste | Siste »